Rent a Houseboat Amsterdam

info@rentahouseboat.eu

Welkom op onze site!


Een prachtige luxe, recent gerenoveerde woonark in de stijl van een loft. De ark ligt op een unieke locatie midden in het historische centrum van Amsterdam aan de Amstel. Vanuit de ark heeft u een sprookjesachtig uitzicht op de magere brug, historische schepen en de karakteristieke oude panden. ’s avonds wanneer de kaarslichtjes van de brug en de historische lantaarns branden waant u zich in een schilderij van Rembrandt van Rijn.

De woonark is voorzien van alle moderne gemakken waaronder een Jacuzzi met prachtig uitzicht over het water en de magere brug en een aparte regendouche en voorzien van handdoeken. Er is een compleet ingerichte open keuken inclusief koelkast, kookplaat, combimagnetron en servies. Tevens is er airconditioning en centrale verwarming aanwezig. De ark heeft 4 slaapplaatsen; een comfortabele 2 persoons slaapbank en een 2 persoons electrische boxpring voorzien van linnengoed. Een lcd tv, audio en high speed internetverbinding zijn uiteraard aanwezig.

Er zit een klein terras aan de boot waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten. Alle uitgaansmogelijkheden, theater, restaurants, winkels, musea etc. zijn in de directe omgeving. De Hermitage met hun prachtige wisselende collectie is bijvoorbeeld op 50 meter afstand.

Wilt u een unieke privé rondleiding langs de hotspots van het historische centrum of wil u een privé rondvaart door de grachten van Amsterdam, vraag hier dan naar tijdens uw reservering. De eigenaren gaan graag met u op pad! Tevens is het mogelijk om uw koelkast te laten vullen met een goed basispakket levensmiddelen. Een in Amsterdam gebrouwen biertje behoort tot de mogelijkheden.

Let op! de ark kan alleen voor minimaal 3 nachten gereserveerd worden. Voor reserveringen kunt u een mail sturen naar info@rentahouseboat.eu. Vermeld hierbij uw naam de datum waarop u de ark wil huren, uw naam en telefoonnummer waarop wij u eventueel kunnen bereiken. Reserveringen zijn pas definitief wanneer u van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Check in 14.00 u - Vertrek 10.30 u

Reserveren

Prijzen

Op basis van 2 personen


Maandag / Donderdag

€ 400,-

  • € 400,- per nacht (minimaal 3 nachten)
  • € 30,- Boeking/Schoonmaak kosten

Vrijdag / Zondag

€ 500,-

  • € 500,- per nacht (minimaal 3 nachten)
  • € 30,- Boeking/Schoonmaak kosten

1 week

€ 2.500,-

  • € 2.500,- voor 1 week
  • € 30,- Boeking/Schoonmaak kosten

Foto album


Unieke locatie midden in het historische centrum van Amsterdam

Rent a Houseboat Amsterdam

Amsterdam

Registratienummer:
0363 4935 2981 F511 2B3E

info@rentahouseboat.eu